Valöträffen

Valöträffen – när juni möter juli

Varje år arrangerar vi en öppen paddlarträff på vår uthamn Valö i Göteborgs södra skärgård. Träffen ligger alltid helgen närmast månadsskiftet juni–juli, det vill säga "när juni möter juli". År 2018 blir det fredag till söndag 29 juni–1 juli. Alla paddlare är välkomna!

Det finns inget fast program, men det brukar bli trevligt med bra väder, en paddeltur till Tistlarna (med mycket säl) och grillkväll på lördagen.

Många paddlar ut redan på fredag kväll, vilket är lämpligt om man vill vara med på en dagstur ut till Tistlarna på lördagen.

På lördagskvällen brukar det bli allmän grillning och mysig uppesittarkväll.

Ta med egen mat och dricksvatten (för matlagning finns brunnsvatten, som visserligen går att dricka men kan bli ont om ifall vi blir många). Grill och kol finns. Det finns lite över 20 sängplatser inomhus men det kan vara mer än dubbelt så många som kommer, så ta gärna med ett tält också; just denna helg är nämligen tältning tillåten, men endast i direkt närhet till husen på fyrsidan (hela ön ingår i Vrångöarkipelagens naturreservat). Det finns lite sol-el för laddning av mobiler.

\"\"

År 2009 ordnades en guidad botanisk vandring på ön - Mycket omtyckt!

\"\"

Lördag kväll och grillen går för fullt.

 

Välkommen!