Senaste nytt

Information om Fakturor och IdrottOnline

 1. Vårens fakturautskick kommer att ske via email till alla som har emailadress. Vänliga gå in och uppdatera er adress om ni har ändrat så att ni får fakturan till er. Om ni behöver information om hur att komma igång med IdottOnline vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Kontakta föreningen på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni har åsikter eller frågor kring framtida mailutskick av fakturor.

2. Med system som inte är egenutvecklade får vi anpassa oss till existerande funktionalitet. Vi har konstaterat att det kan bli svårt att få till att samla alla kostnader på en enda faktura. Som det ser ut nu kommer medlemmar som har familjemedlemsskap att få en fakturera till huvudmedlemmen för familjeavgifter, dvs familjemedlemsavgift och arbetsplikt för medlemsskap. Alla övriga personliga avgifter, tex förbundsavgift, platser för kajak/segelkanot, skåpavgift och valöavgift, kommer att faktureras separat till alla medlemmar. Ni som inte har familjemedlemsskap kommer troligtvis få alla avgifter på en faktura som tidigare. Vi kommer att fortsätta arbeta med att få ihop faktureringen under hösten och återkommer med ny information vid årsskiftet.

3. Vi har upptäckt att vi tidigare gjort fel med förbundsavgiften. Det som gäller är att alla aktiva skall debiteras en förbundsavgift och inte en avgift per familj som har skett idag. Detta kommer vi att åtgärda vid faktureringen för 2021.