Senaste nytt

Vi söker en ny kassör

Vår nuvarande kassör avgår vid årsmötet i mars och vi söker därför någon som vill ställa upp och hjälpa till med att sköta om föreningens ekonomi.
 
 
Att var kassör i GKF är ett förtroendeuppdrag som mer än vad du antagligen tror utförs tillsammans med andra – det är många som hjälps åt med föreningens ekonomi.
 
Kassören ansvarar för föreningens ekonomi tillsammans med övriga styrelsen. Det innebär bland annat att kassören deltar i styrelsens alla beslut och där har ansvar för att ha ett ekonomiskt perspektiv på verksamheten – men styrelsen tar besluten gemensamt.
 
När det kommer till det praktiska är kassörens främsta uppgift att sköta utbetalningar samt att följa upp ekonomin. Kassören är därför en av föreningens firmatecknare (de andra är styrelsens ordförande och sekreterare).
 
Hjälp med löpande administration
I övrigt får kassören hjälp av vår erfarna bokförare Susanne Goy med att fakturera, sköta bokföringen, pricka av inbetalningar, söka bidrag, hantera betalningspåminnelser och liknande. Medlemsregister och nyckelutlämning är exempel på annat relaterat som också sköts av andra medlemmar.
 
Experthjälp finns
Behövs ytterligare experthjälp och råd så finns det erfarna revisorer i föreningen som hjälper till, bland annat med årsbokslut.
 
 
Kassören väljs av årsmötet, i slutet av mars, för två år i taget. Styrelsen har vanligtvis möte en söndagkväll varje månad, med uppehåll under sommaren. » Se nuvarande styrelse
 
Hör av dig
Känner du att detta är något för dig, eller vet du någon du tycker skulle vara kassör? Hör då snarast av dig till valberedningen, som berättar mera och svarar på frågor, eller förmedlar kontakt till någon som vet mera.
 
 
Valberedningen i GKF
 
Hakon Lundberg
070-637 31 87
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Peter Kane
0703-711 330
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.