Senaste nytt

Introduktion för nya medlemmar

Nya medlemmar välkomnas för introduktion på föreningen samt nyckeltilldelning den 29:e oktober.

Vi ses klockan 18:00 vid grinden till GKFs parkeringen på Saltholmen.

Introt tar ca 60 minuter och föranmälan är obligatorisk. Denna skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast kl. 18:00 dagen före.

För att kunna delta skall du ha skickat in ifylld blankett samt ha betalt avgiften.

(Notera att det kan ta några dagar innan din intresseanmälan via hemsidan behandlas och du får din ansökningsblankett.)

Du behöver visa upp att du betalat avgiften via telefonen eller i pappersform, för att kunna bli tilldelad en nyckel.

Välkomna!

 

Låna en segelkanot – introduktion

Föreningens C-kanoter Sola och Älva är fortfarande igång. Både du som redan kan segla och du som vill lära dig kan låna dem.

För att få låna måste du först få en introduktion. Nu på tisdag kväll kommer jag att hålla en gemensam introduktion, då får du samtidigt möjlighet att träffa fler som är intresserade av att komma igång att segla C-kanoterna, eller redan har kommit igång. Vi ses på Saltholmen nu på tisdag, den 17 september kl 18. Ingen föranmälan.

Poolen är igång igen

Björn och övriga poolmekaniker hälsar att de nu fått alla bitar på plats så att det går att bada i den igen.

GKF:s årsbok behöver redaktör!

Göteborgs Kanotförening ger varje år ut en mycket uppskattad årsbok med information om vår förening, berättelser om vad som hänt under året samt programmet för kommande år.

Materialet till denna bok skapas av våra medlemmar och kommittéer men arbetet att samla in, sammanställa och skapa årsboken sköts av en eller två redaktörer.

Läs mer...

Låna en segelkanot – introduktion (igen)

Föreningens C-kanoter Sola och Älva är igång i år igen. Både du som redan kan segla och du som vill lära dig kan låna dem.

För att få låna måste du först få en introduktion. Tisdag den 18 juni kommer jag att hålla en gemensam introduktion, då får du samtidigt möjlighet att träffa fler som är intresserade av att komma igång att segla C-kanoterna, eller redan har kommit igång. Vi ses på Saltholmen tisdag den 18 juni kl 18. Ingen föranmälan.
Läs mer

Läs mer...