Senaste nytt

Höstmötet inställt

Styrelsen har beslutat att ställa in årets höstmöte på grund av rådande situation med Corona. Vi hade en forhoppning att restriktioner skulle ha släppts alternativt mildrats men då dessa inte har ändrats ser vi ingen annan möjlighet än att ställa in mötet.
Prisutdelningar etc får hanteras på kommande årsmöte alternativt via andra vägar beslutna av respektive kommitté

Övriga aktiviteter som är planerade under året kommer att hållas om inget annat meddelas om specifikt den aktiviteten.

Information om Fakturor och IdrottOnline

Arbetet med IdrottOnline fortgår och vi förbereder dessutom ett byte av ekonomisystem till Fortnox. Nu förbereder vi för att kunna göra faktureringen 2021 med hjälp av nytt systemstöd. I samband med detta har information vi vill gå ut med redan nu så att ni är förberedda innan fakturan kommer.

Läs mer...

Introduktion för nya medlemmar

Nya medlemmar välkomnas för introduktion på föreningen samt nyckeltilldelning den 9:e november.

Vi ses klockan 18:00 vid grinden till GKFs parkeringen på Saltholmen.

Introt tar ca 60 minuter och föranmälan är obligatorisk. Denna skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast kl 18:00 dagen före. För att kunna delta skall du ha fått bekräftelse på din ansökan till föreningen samt ha betalt avgiften. Du kan behöva visa upp att du betalat avgiften via telefonen eller i pappersform för att bli tilldelad en nyckel.

Välkomna!

 

Arbetshelg på Valö 19 - 20 september

Ett utmärkt tillfälle att göra din arbetsplikt och samtidigt komma ut till vårt underbara Valö!Anmälan
Vi är tacksamma om du mailar din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast fredag morgon. Ange dag/dagar, mobilnummer och namn på de som kommer, samt transportsätt. Vi behöver planera hämtning, mat och arbetsuppgifter.
 
Färjetider för er som vill ha hjälp med transport
 
Lördag
Saltholmen 09:15 - 09:50 Vrångö, snabbfärja 281
Vrångö 17:13 - 17:42 Saltholmen, snabbfärja 281
 
Söndag
Saltholmen 08:02 - 08:42 Vrångö, snabbfärja 281
Vrångö 15:06 - 15:57 Saltholmen, snabbfärja 281
 
Vi hämtar med en öppen vit motorbåt märkt GKF. Notera att vi möter endast upp vid angivna färjetider. Ta med egen FLYTVÄST och kläder som skyddar mot väta. (Observera att paddlingsvästarna till lånekajakerna enbart får användas till dessa.)
 
Välkomna till arbetshelg på Valö önskar vi i Valökommittén!

Valö arbetsvecka 3-9 augusti

Arbetsveckan är i år v32 måndag 3 - söndag 9 aug men man kan även delta en kortare tid. Medlemmar är välkomna att delta i det arbete som varje år behövs på Valö.

Vi bor i stugor och tält. GKF står för lunch och middag. Vi har en motorbåt så vi kan hämta på Vrångö (ta med flytväst) men man kan naturligtvis också välja att paddla eller segla.

Arbetsuppgifterna i år blir att fixa bryggan vid Hultet. Brunnen är högprioriterad men vi har ännu inte bestämt  exakt vad som ska göras på den. Sedan finns många mindre reparationer, målningsarbeten, klippa gräs och buskar.

Anmäl er på email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkomna !