Senaste nytt

Arbetshelg på Valö 24-25 april

Ett utmärkt tillfälle att göra din arbetsplikt och samtidigt komma ut till vårt underbara Valö!

Anmälan
Vi är tacksamma om du mailar din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast fredag morgon. Ange dag/dagar, mobilnummer och namn på de som kommer, samt transportsätt. Ange om ni vill vara med på den gemensamma lunchen. Vi behöver planera hämtning, mat och arbetsuppgifter.
 
Med anledning av covid-19 har vi valt att begränsa till fyra passagerare per motorbåt och tur. Vi har även satt gränsen till tre turer, vilket innebär att vi som mest kan ta emot 24 deltagare per dag som kommer med färjan från Vrångö.

Även i år tillåter vi tältning på ängen och i anslutning till husen. Vi vill rekommendera att personer som normalt inte bor ihop, heller inte delar stuga. Ta därför helst med tält om du planerar att övernatta, eftersom vi har svårt att garantera att det finns sovplats i någon av stugorna.
 
Vi försöker tillsammans genomföra arbetshelgen på ett virus-säkert sätt. Mycket av arbetet är utomhus och när vi arbetar inne begränsar vi oss till två personer i samma rum.
 
Ta med vatten eftersom brunnen fortfarande är dålig.
 
Om vädret blir för dåligt kan vi bli tvungna att ställa in och flytta till 8-9 maj istället.
 
Färjetider för er som vill ha hjälp med transport
 
Lördag
Saltholmen 09:15 - 09:50 Vrångö, snabbfärja 281
Vrångö 17:13 - 17:42 Saltholmen, snabbfärja 281
 
Söndag
Saltholmen 08:02 - 08:42 Vrångö, snabbfärja 281
Vrångö 15:06 - 15:57 Saltholmen, snabbfärja 281
 
Vi hämtar med två öppna vita motorbåtar märkta GKF. Notera att vi möter endast upp vid angivna färjetider. Ta med egen FLYTVÄST och kläder som skyddar mot väta. (Observera att paddlingsvästarna till lånekajakerna enbart får användas till dessa.)
 
Välkomna till arbetshelg på Valö önskar vi i Valökommittén!
 
 

Introduktion för nya medlemmar

Nya medlemmar välkomnas för introduktion på föreningen samt nyckeltilldelning den 26:e april.

Vi ses klockan 18:00 vid grinden till GKFs parkeringen på Saltholmen.

Introt tar ca 60 minuter och föranmälan är obligatorisk. Denna skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast kl 18:00 dagen före. För att kunna delta skall du ha fått bekräftelse på din ansökan till föreningen samt ha betalt avgiften. Du kan behöva visa upp att du betalat avgiften via telefonen eller i pappersform för att bli tilldelad en nyckel.

Välkomna!

 

Kaminen i Lillstugan är avstängd

Det är eldningsförbud i kaminen i Lillstugan tills vidare. Det är ett hål någonstans i metallrören i skorstenen. Vermiculite rinner in och proppar igen rökgången. Även om man gör rent så rinner det in mer. Vi måste göra en större reparation och det är oklart när vi kan göra det.

/ValöK

GKF årsbok – en kioskvältare även 2021

Även i år blir det undertecknad och Claes Jansson som fixar årsboken. Precis som förra året går det bra att mejla texterna till mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  - enstaka bilder kan ni mejla Claes (som är layoutansvarig) på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Höstmötet inställt

Styrelsen har beslutat att ställa in årets höstmöte på grund av rådande situation med Corona. Vi hade en forhoppning att restriktioner skulle ha släppts alternativt mildrats men då dessa inte har ändrats ser vi ingen annan möjlighet än att ställa in mötet.
Prisutdelningar etc får hanteras på kommande årsmöte alternativt via andra vägar beslutna av respektive kommitté

Övriga aktiviteter som är planerade under året kommer att hållas om inget annat meddelas om specifikt den aktiviteten.