Senaste nytt

Arbetsdagar Saltholmen

Hej alla,

Som ni redan förstått så blir det inte någon renodlad arbetshelg 15-16 maj. Däremot finns det ju förstås ändå vissa uppgifter som kan eller behöver göras. I år blir det ingen elektronisk lista uten en hederlig papperslista som man kan anteckna sig på. Listan sitter på anslagstavlan utanför lilla verkstaden. Den är inte komplett, men det är en början. Har någon en idé om något annat som behöver göras så hör av er. Det har varit lite si och så med kontaktinformationen, men nu fungerar mailadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. igen, så den kan ni använda. 

Större projekt som skall göras i vår/sommar är ny flytbrygga och lägga trä på bryggan på baksidan. Vill man hjälpa till med detta så hör av er. 

Det var nog allt för nu.

Mvh Yngve

Introduktion för nya medlemmar

Nya medlemmar välkomnas för introduktion på föreningen samt nyckeltilldelning den 28:e juni.

Vi ses klockan 18:00 vid grinden till GKFs parkeringen på Saltholmen.
Introt tar ca 60 minuter och föranmälan är obligatorisk. Denna skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast kl 18:00 dagen före. För att kunna delta skall du ha fått bekräftelse på din ansökan till föreningen samt ha betalt avgiften. Du kan behöva visa upp att du betalat avgiften via telefonen eller i pappersform för att bli tilldelad en nyckel.

Välkomna!

 

Kaminen i Lillstugan är avstängd

Det är eldningsförbud i kaminen i Lillstugan tills vidare. Det är ett hål någonstans i metallrören i skorstenen. Vermiculite rinner in och proppar igen rökgången. Även om man gör rent så rinner det in mer. Vi måste göra en större reparation och det är oklart när vi kan göra det.

/ValöK

GKF årsbok – en kioskvältare även 2021

Även i år blir det undertecknad och Claes Jansson som fixar årsboken. Precis som förra året går det bra att mejla texterna till mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  - enstaka bilder kan ni mejla Claes (som är layoutansvarig) på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Höstmötet inställt

Styrelsen har beslutat att ställa in årets höstmöte på grund av rådande situation med Corona. Vi hade en forhoppning att restriktioner skulle ha släppts alternativt mildrats men då dessa inte har ändrats ser vi ingen annan möjlighet än att ställa in mötet.
Prisutdelningar etc får hanteras på kommande årsmöte alternativt via andra vägar beslutna av respektive kommitté

Övriga aktiviteter som är planerade under året kommer att hållas om inget annat meddelas om specifikt den aktiviteten.