Senaste nytt

Introduktion för nya medlemmar

Nya medlemmar välkomnas för introduktion på föreningen samt nyckeltilldelning den 12/12.

Vi ses klockan 16:00 vid grinden till GKFs parkering på Saltholmen.

Introt tar ca 60 minuter och föranmälan är obligatorisk. Denna skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast kl 18:00 dagen före. För att kunna delta skall du ha fått bekräftelse på din ansökan till föreningen samt ha betalt avgiften. Du kan behöva visa upp att du betalat avgiften via telefonen eller i pappersform för att bli tilldelad en nyckel.

Välkomna!

 

Arbetsdagar Saltholmen 11-12 sept

Hej,

Det kommer att bli en gemensam arbetshelg på Saltholmen den 11:e och 12:e september.

Vi skall ju fortfarande ha viss försiktighet, så det blir ingen gemensam lunch, men det finns möjlighet att grilla.

Som vanligt finns det en del allmäna uppgifter att göra. Ett projekt blir att bygga en ny flytbrygga.

Mvh Yngve  

Höstarbetshelg Valö 18-19 sept

Höstarbetshelgen på Valö är lördag 18 sept och söndag 19 sept. Missa inte detta tillfälle!

Valö ska förberedas för vintern. Fönsterluckorna sättas dit, kajakbryggan ska upp och så vidare. Det sista ska göras på Lillstugans skorsten så att kaminen kan användas i vinter. 

Som vanligt hämtar och lämnar vi med motorbåt vid Vrångö på morgon och eftermiddag. Tiderna står i anmälan. Man kan naturligtvis paddla eller segla också.

Vi har en enklare gemensam lunch och fika. Fisk eller vegetariskt alternativ finns.

Vi kan inte garantera plats i stuga för de som övernattar så ta med tält. Valökommitten reserverar stugorna under helgen så vi kan fördela efter behov. Först till kvarn gäller alltså inte under helgen.

Anmälan

Du får ett mejl som bekräftar din bokning. Om du senare vill avboka eller ändra något så finns det en länk för detta i mejlet. Använd denna funktion för då ser vi enkelt hur många som ska hämtas och ska ha mat.

Arbetsvecka på Valö

Missa inte arbetsveckan på Valö (v32 måndag 9 aug till söndag 15 aug). Vi har många spännande projekt i år: byta fönster och fixa skorstenen på Lillstugan, byta skorstenshuven på Hultet, byta en fasadbräda på fyrhuset, måla olika saker, slå massor av gräs och klippa buskar. Vi har arbetsuppgifter för alla!
Välj vilka dagar ni vill arbeta. Vi hämtar/lämnar på Vrångö varje morgon och eftermiddag.
 
 

Arbetsdagar Saltholmen

Hej alla,

Som ni redan förstått så blir det inte någon renodlad arbetshelg 15-16 maj. Däremot finns det ju förstås ändå vissa uppgifter som kan eller behöver göras. I år blir det ingen elektronisk lista uten en hederlig papperslista som man kan anteckna sig på. Listan sitter på anslagstavlan utanför lilla verkstaden. Den är inte komplett, men det är en början. Har någon en idé om något annat som behöver göras så hör av er. Det har varit lite si och så med kontaktinformationen, men nu fungerar mailadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. igen, så den kan ni använda. 

Större projekt som skall göras i vår/sommar är ny flytbrygga och lägga trä på bryggan på baksidan. Vill man hjälpa till med detta så hör av er. 

Det var nog allt för nu.

Mvh Yngve