Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Valöyoga 6-7 juni
Från Lördag, 6. Juni 2020
Till Söndag, 7. Juni 2020
Träffar : 293

Värdar: Tilda Persson och Anna-Victoria Borgström

Välkommen till Valöyogan 2020!

På Valö kommer vi göra yoga och ta sköna andetag, utomhus på klipphällar vid flaggstången. Medlemmar på GKF är välkomna att vara med utifrån sin egen kropps förutsättningar och dagsform. Du behöver aldrig ha provat yoga förut! För er som har yogat tidigare så kommer jag varva enklare med fördjupade yoga-asanas. Asana = fysiska ställningar/ yogapositioner hjälper kropp och sinne att bli mottagliga för stillhetens upplevelse och harmoni.
 
Klä dig hellre lite för varmt och ha vindtåliga överdragskläder beroende på vädret. Du ska inte frysa i starten av yogapasset då vi börjar stillsamt! Du behöver inte ha en yogamatta utan det kan fungera med en stor handduk eller någon dyna som är mjuk. Ta med din yogamatta om du har en, men allt du behöver för yoga är egentligen bara din kropp och bekväma kläder!
 
Vi siktar på att yoga kl 16-17 på lördagen och kl 9-10 på söndagen, tiderna kan förändras pga väder och meddelas i så fall ute på Valö.
 
CORONA: Det kan vara olämpligt att dela stuga med människor du inte brukar träffa, så ta för säkerhets skull med eget tält om du tänker sova över. Hela Valö ingår i ett naturreservat men just nu och en tid framöver kan du tälta på fyrsidan – på klipporna i närheten av husen, eller på ängen.
 
 
Vi vill dessutom undvika trängsel i köken. Ta med egen mat/matsäck, termos, mugg, bestick mm, och eget kök om du vill laga mat eller värma vatten. 
Ta gärna med eget dricksvatten.
 
Välkommen! Namaste! / Tilda 0708197955