Kalender

Ladda ner som iCal-fil
OBS.INSTÄLLT! Bassängträning
Söndag, 22. Mars 2020, 15:30 - 19:00
Träffar : 910

pga coronatider är bassängträningen inställd! 

 

Årets kajakövningar inomhus i Valhallabadet kommer att vara söndagen den 8 mars och söndagen den 22 mars klockan 15:30–19:00. 
 
Vi kommer visa hur man tar sig upp efter kapsejsning, genom kamraträddning och andra räddningstekniker. Därefter finns det instruktörer på plats i bassängen för att hjälpa dig att träna. 
 
- Deltagare ombesörjer själva att de har tillgång till kajak med utrustning och transport till Valhallabadet. Vi planerar att köra föreningens släp mellan Saltholmen och Valhalla, anteckna i anmälningsformuläret om du vill ha med din kajak på släpet. Samling på GKF klockan 14.30 för gemensam lastning av kajaker 
 
- Föreningens lånekajaker är förbokade av paddelkommittén, meddela vid anmälan om du är intresserad av att låna en. För att så många som möjligt ska få möjlighet att använda lånekajakerna brukar vi tillåta fler användare än antalet kajaker, men man brukar bli trött av övandet så det är skönt med en paus ibland. Vi har reserverat plats på kajakkärran för lånekajakerna. Alla ombeds hjälpa till vid på- och avlastning på Saltholmen. Om du har problem att ta dig till/från Saltholmen/Valhalla före/efter bassängträningen, skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ser vi om det går att lösa ändå.
 
- Kajaker ska vara väl rengjorda inför träningen och resdamm spolas av vid bassängkanten. Är det frost går det bra att använda varmvatten som finns vid utslagsbacken innanför dörren till segelhallen på Saltholmen.
 
- Flytväst är naturligtvis obligatorisk, egen flottör är bra att ha med. 
- Var och en deltar, som vanligt, på egen risk. 
 
 
Platsbokning och betalning:
Anmäl dig i anmälningsformuläret och betala sedan omgående när du har fått ett mail som anger om du har fått plats och betalningsinstruktioner. Det kan dröja en tid innan du får detta mail.
 
I mån av plats kan man vara med på flera tillfällen, ange hur många tillfällen du vill vara med på och rangordna vilket tillfälle du helst är med på. 
 
Avgifter: 
150kr/tillfälle för medlemmar.  
250kr/tillfälle för ickemedlemmar (tas med i mån av plats). 
Därutöver subventionerar GKF räddningsträningen. 
 
Tänk på att alla fält med * är obligatoriska och måste fyllas i. Du kommer få en bekräftelse att anmälan är skickad till den e-postadress du anger så snart du klickat på SKICKA. Om bekräftelsen på anmälan inte kommer inom några minuter var vänlig och maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
 
OBS! Du är inte garanterad en plats innan du har fått ett mail som anger om du har fått  plats och betalningsinstruktioner. Avgiften ska sedan betalas omgående efter att du har fått besked om att du har fått en plats.
 
Välkommen!