Kalender

Paddlarmöte & Knytkalas – bilder och fika
Lördag, 10. November 2018, 17:00
Träffar : 160
av Paddelkommittén

NYTT!

På grund av krock med reservarbetshelgen på Valö den 29–30 september har vi flyttat paddlarmötet till bildkvällen – först paddling på eftermiddagen för de som vill, sedan paddlarmöte med påföljande bildvisning:

 

Först Paddlarmöte

På paddlarmötet kan du diskutera paddlingen på GKF och allt som hör till den. Passa på och bolla dina idéer och funderingar med andra, ställ frågor, och få reda på mer om vad som är och kan vara på gång.

 

Dagordning
1. Paddlingsprogrammet
2. Årets paddelvärd utses genom omröstning*
3. Lånekajaker och tillbehör
4. Bokningssystem online
5. Kajakplatser
6. Utbildning
 
Årets paddelvärd utses bland de nominerade genom omröstning på paddlarmötet. Gör din nominering direkt på mötet eller, om du inte kan komma, till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Nomineringen skall bestå av ett namn och en motivering till varför du tycker att personen skall bli utsedd till Årets paddelvärd 2018 (för värdskap sedan förra årets paddlarmöte).

 

Sedan Knytkalas – bilder och fika

Vi kommer att ha dator och projektor i klubbrummet. Alla är välkomna att ta med allt från enstaka sköna, roliga eller nostalgiska bilder till små bildspel, till exempel på en USB-sticka. Rörliga bilder fungerar också.
 
Titta till exempel igenom senaste årets bilder (eller äldre) och dela med dig av miljöer och minnen med paddlingsanknytning. Teknisk bildkvalitet är oväsentlig – innehållet vinner …fast snygga bilder funkar också :)
 
Vi ber alla ta med lite enkel knytfika. Kaffe och te kommer däremot att finnas.
 
Välkommen!