Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Valöträffen 20 år! ***INSTÄLLD***
Från Fredag, 26. Juni 2020
Till Söndag, 28. Juni 2020
Träffar : 198
Saltholmen 2020-05-03 
 
Valöträffen 2020 är inställd
Efter nitton år då vi i glada paddlares sällskap sett juni möta juli på vår favoritö känner vi att det i år är läge att ställa in Valöträffen på grund av den rådande situationen i samhället. Vi hoppas att ni kommer ut på havet och alla andra tjusiga öar, och träffar glada paddlare på många andra sätt i sommar, så ses vi nästa år istället.
 
Trevlig sommar!
 

VALÖTRÄFFEN 20 år!

Värd (för utpaddlingen): –
Värd på Valö: –
Utpaddling till Valö fredag kväll kl 18:00. Alla starttider vid paddling avser klara i vattnet 

Varje år sedan 2000 arrangerar vi en öppen paddlarträff på vår uthamn Valö i Göteborgs södra skärgård. Träffen ligger alltid helgen närmast månadsskiftet juni–juli, det vill säga »när juni möter juli«. År 2020 blir det fredag till söndag 26–28 juni. 
 
Alla paddlare är välkomna! Ingen föranmälan, ingen avgift, anländ och lämna när du vill.
 
Det finns inget fast program, men det brukar bli trevligt med bra väder, en paddeltur till Tistlarna (med mycket säl) och grillkväll på lördagen.
 
Många paddlar ut redan på fredag kväll, vilket är lämpligt om man vill vara med på en dagstur ut till Tistlarna på lördagen.
 
På lördagskvällen brukar det bli allmän grillning och mysig uppesittarkväll.

Ta med egen mat och dricksvatten (för matlagning finns brunnsvatten, som visserligen går att dricka men kan bli ont om ifall vi blir många). Grill och kol finns. Det finns lite över 20 sängplatser inomhus men det kan vara mer än dubbelt så många som kommer, så ta gärna med ett tält också; just denna helg är nämligen tältning tillåten, men endast i direkt närhet till husen på fyrsidan; antingen på klipporna eller kring och på ängen (hela ön ingår i Vrångöarkipelagens naturreservat). Det finns lite solpanel-el för laddning av mobiler.
 

OBS! all paddling sker med eget ansvar. TItta noga på väderprognosen innan, så att du klarar att paddla både ut och hem från Valö!