Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Helgtur med tältning
Från Lördag, 30. Maj 2020
Till Söndag, 31. Maj 2020
Träffar : 634
Kontakt Hanna Svensson

Paddelvärdar: Hanna Svensson och Nils Hedenstierna

Helgen får ett lite annorlunda upplägg pga corona-viruset. Det mesta i paddling är redan anpassat men vi inför lite andra rutiner detta år. Den största förändringen är att vi inte anordnar samåkning till/från iläggsplatsen. Anmälan är också obligatorisk. Det är också viktigt att ni följer de rekommendationerna folkhälsomyndigheten har angående att hålla avstånd till varandra och god handhygien. 

Paddlingen kommer att ske från Marstrand o Marstrands kajaker. Här kan du hyra kajak om du inte kan ta med från GKF. I år samlas vi vid iläggsplatsen, alltså inte på GKF, för gemensam paddling och övernattning. För den som inte har bil kan man åka buss till iläggningsplatsen och hyra kajak där. 

Samlingstid: kl 10.30 
Samlingsplats: Marstrand, Marstrands kajaker

Anmälan: maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi siktar på att paddla ca 15-20 km varje dag, tempo så att alla hänger med, men du bör naturligtvis känns att detta är en okej distans vid hyggligt väder. Den som vill paddla längre får helt enkelt ta en omväg :). Blir vi väldigt många kan vi dela in i två grupper om det behövs.

Du ansvarar som vanligt för dig själv, men ledarna har planerat rutt och tältplatser, men det innebär att du behöver ta med allting själv som behövs till hela helgen. Med detta menas alltså tält och sovutrustning, varma kläder och solkräm. Men även all mat för hela helgen, inkl. snacks och fika och även allt färskvatten.

Eftersom detta är ett föreningsevenemang kan du boka en av föreningens kajaker och ta med på evenemanget, eget ansvar på för transport.

Välkomna!

Plats Bleket alt Marstrand