Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Första maj – endast paddling
Fredag, 1. Maj 2020, 12:00
Träffar : 866
Värd: meddelas senare.
 
På grund av det rådande läget är det traditionella förstamajfirandet inställt. Även loppisen är inställd. Däremot blir det paddling! Ta med egen matsäck så siktar vi på att inta den utspridda i solskenet på någon tjusig ö. Vi tänker oss en tur i längd jämförbar med en torsdagspaddling.
 
Vi uppmanar alla att hålla avstånd till andra medlemmar och att tänka på hur man till exempel använder omklädningsrum – är det personer som byter om i omklädningsrummet så vänta tills det blir ledigt, eller hitta ett annat ställe att byta om på, byt om redan hemma osv.
 
 
Säsongsstart, loppmarknad och paddling
Efter att “skottet är skjutet” kl 12, tårtan uppäten och loppisfynden sålda/bytta/köpta är det dags för paddling. 
 
PASSA PÅ! Loppmarkad – sälj, byt, köp 
Från kl 11.30 bjuder vi in till loppmarknad, så hinner även du som tänker paddla vara med. Vi ställer ut bord på gården, du tar med kanot- och friluftsrelaterade prylar eller kläder. Du märker, prissätter, tar betalt och närvarar som du vill. Vi kan inte lova något men det ryktas om allt från kajaker via torrdräkter till block och skot för segelkanoter. Ge någon annan chansen att använda det du själv inte längre behöver! Vid svårt väder siktar vi på motionsrummet.