Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Marelds, mörker och vinterpaddling
Torsdag, 27. Februari 2020, 18:00
Träffar : 265

Mörker- marelds och vinterpaddling

Värd: Heidi Winberg

Följ med och upplev den närmaste skärgården i en helt annan skepnad än sommartid - i mörker. Visserligen blir det inte helt mörkt ens på havet så här nära en storstads alla lampor, tillsammans med ljuset från stjärnorna och månen, men det räcker för att ge en helt ny upplevelse, och även så här års kan vi träffa på mareld, det förtrollande grönaktiga, klara glittret i vattnet som till vår glädje gör sig allra bäst upplevd från kajak. 

 
 
Inte bara den som upplever det för första gången brukar bli smått lyrisk. Tag chansen att följa med i sällskap av erfarna mörkerpaddlare.
 
Soppa serveras efter turen
 
 
Speciell utrustning
Ta gärna med pannlampa om du har, annars ficklampa. Se gärna över reflexer på dig och din utrustning.
 
Reflexer

Reflexer på paddlare, paddel och kajak är alltid bra, inte bara i mörker. Lätt fluorecerande och reflekterande folie att klistra på paddeln finns för gratis avhämtning i klubbrummet, i det vita skåpet. Undvik att klistra på drivsidan på paddeln, alltså den sida som vätter mot dig och paddlare bakom – det kan göra den bäste yr i huvudet.
 
 » Gratis reflexfolie till din paddel
 
Tider
Tiden som anges är klar-att-sjösätta-tid. Paddlingen brukar ta 1–3 timmar, beroende på kvällens förutsättningar och önskemål.