Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Heldagstur
Lördag, 13. Juli 2019
Träffar : 383

Heldagspaddling Lördag, 13 juli 2019.

värdar Heidi Winberg och Lasse Eldénius 

Välkommen med! 

Vi samlas på GKF kl. 07.15.för lastning av kajaker på kajakvagnen.

Kajakvagnen med kajakerna lastade åker ut genom portarna kl. 08.00 och norrut mot sjösättningsplatsen.

Vi hoppas på en fin paddeldag och planerar för en tur i skärgården runt Malön, Bassholmen, Flatön, ca. 20 km. Tanken är att vi har en trevlig och lugn paddling med strandhugg för lunch och fika.

Lämpligt med förmiddagsfika vid sjösättningsplatsen efter avlastning.

Vi, fm-fikar, sjösätter, paddlar ett par timmar, går i land för lunch, bensträckning och vila. Sedan paddlar vi vidare. Det finns en fin ”lagun” på Flatöns sydöstra sida, där vi kan ta en i-kajaken-fika, före den sista paddelsträckan tillbaka kajaktrailern. Rekognosering och förslag på paddelvägar och stoppställen är förberett, men väder, vind och gruppens överenskommelser avgör.

Planen är att vara tillbaka på GKF vid 20-tiden.

Var och en tar med sig dryck/drycker, fika och lunchlåda eller lunchmacka. Lite frukt och paddelgodis kan också vara bra att ha med. Eftersom detta är ett föreningsevenemang kan du boka en av föreningens kajaker.

Tänk på att deltagande och paddling sker under vars och ens egen risk och ansvar, i likhet med reglerna för alla GKF paddelturer. Vi räknar med samåkning och att någon/några deltagare kan erbjuda skjutsplatser.

Dragbil till kajakvagnen är utsedd.

Vi vill att du anmäler dig senast onsdag 10 juli.

Ange om du har bil och i så fall, hur många du kan ta med, så att vi kan spika ihop ett samåkningsschema. Milersättning 30 kr. Delas lika av alla i bilen. Körsträckan är 90 km enkel väg. 

Du anmäler dig till Lasse, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (frågor och undringar 0705 224414) Välkomna med, hälsar Paddelkommittén, och dagens