Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Valöträffen 28–30 juni
Fredag, 28. Juni 2019, 18:00
Till Söndag, 30. Juni 2019
Träffar : 664

Värd (för utpaddlingen): Bosse Enström

Värd på Valö: Jan Dietmann

Utpaddling till Valö fredag kväll kl 18:00

Alla starttider vid paddling avser klara i vattnet 

OBS! all paddling sker med eget ansvar. TItta noga på väderprognosen innan, så att du klarar att paddla både ut och hem från Valö!

Varje år arrangerar Göteborgs Kanotförening en öppen paddlarträff på sin uthamn Valö i Göteborgs södra skärgård. Träffen ligger alltid helgen närmast månadsskiftet juni/juli, det vill säga "när juni möter juli".  Alla paddlare är välkomna, både medlemmar och de som inte är medlemar! Ingen föranmälan, ingen avgift, kom när du vill.

Det finns inget fast program, men det brukar bli trevligt med bra väder, en paddeltur till Tistlarna (med mycket säl) och grillkväll på lördagen. 

Många paddlar ut redan på fredag kväll, vilket är lämpligt om man vill vara med på en dagstur ut till Tistlarna på lördagen.

På lördagskvällen brukar det bli allmän grillning och mysig uppesittarkväll.

Ta med egen mat och dricksvatten (för matlagning finns brunnsvatten (som visserligen går att dricka men kan bli ont om ifall vi blir många)). Det finns omkring 20 sängplatser inomhus men det kan vara mer än dubbelt så många som kommer, så ta gärna med ett tält också; just denna helg är nämligen tältning tillåten, men endast i direkt närhet till husen på fyrsidan.

https://www.gkf.info/index.php/valoetraeffen