Kalender

Ladda ner som iCal-fil
ValöYoga 8-9 juni
Från Lördag, 8. Juni 2019
Till Söndag, 9. Juni 2019
Träffar : 623

Värd: Tilda Persson.

Välkommen till Valö-yogan 2019!

Välkomna att kombinera din tur till Valö med mjuka yogainspirerade stretchningar samt sköna andetag, utomhus på klipphällar vid flaggstången på Valö! Du behöver aldrig ha provat yoga förut, utan alla medlemmar på GKF som lockas av att ta sig dit ut just denna helg, är välkomna att vara med utifrån sin egen kropps förutsättningar och dagsform! För er som har yogat desto mera så kommer jag försöka varva med att ge förslag på fördjupade yoga-asanas, alltså kroppspositioner! 
 
Vi anpassar oss utifrån vad vädret tillåter, så klä dig hellre lite för varmt/ ha vindtåliga överdragskläder. Du ska inte frysa i starten av yogapasset då vi börjar stillsamt! Du behöver inte ha en yogamatta utan det kan fungera med en stor handduk eller någon dyna som är mjuk att ha under knäna, men du bör ha kläder du kan röra dig fritt i. Ta med din yogamatta om du har en! 
 
Vi siktar på att yoga kl 16-17 på lördagen och kl 9-10 på söndagen, tiderna kan förändras pga väder och meddelas i så fall ute på Valö. Ett tips är att inte ha ätit ett stort mål mat närmare än 2timmar innan yoga, då hjälper du din kropps matsmältningssystem. Om du vill så kan du ta med någon frukt som vi tillsammans kommer göra fruktsallad av, att äta efter yogan på lördagen, men det är helt frivilligt. Jag kommer att ta med lite extra frukt, så om du tex råkar glömma av att ta med frukt -och istället råkar få med dig god choklad ut till Valö, haha-, så gör det inget! ;) 
 
Gemensam utpaddling på lördag för de som vill, klara i vattnet kl 10 (ingen paddelvärd). Jag kommer förmodligen att paddla ut på fredagen. Du kan smsa mig ett par dagar innan (om du vill paddla ut till Valö med minst en fika-paus) så får vi se om vi kan planera ihop oss! Tel. 0708197955
 
Välkommen! Namaste! /Tilda