Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Föredrag och studiebesök: Sjöräddningssällskapet, SSRS
Torsdag, 31. Januari 2019, 18:00
Träffar : 687

Nu har du chansen att stifta närmare bekantskap med Sjöräddningssällskapet utan att det är fara å färde. Vi får komma på besök till deras huvudkontor i Långedrag och samtidigt som vi är där bjuder de på ett föredrag om sjösäkerhet, Sjöräddningssällskapet och deras roll i den svenska sjöräddningen. De delar också med sig av kunskaper om det som är en av de stora utmaningarna för oss kanotister – nämligen nerkylning. Har du tänkt på att den risken finns året om, faktiskt även mitt i sommaren?

 
Du får gärna ställa frågor som berör dessa ämnen så varför inte passa på att tänka ut några innan. Om du vill kan du skicka dem i förväg så kanske svaret kan bli utförligare än annars. Skicka dina frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så förmedlar jag dem.
 
Hitta dit
Sjöräddningssällskapet håller till i Långedrag i det stora mörka huset på kullen vid vattnet. Adressen är Talattagatan 24.
 
Parkera
Om du åker bil kan du parkera direkt utanför deras hus eller på hamnplanen strax intill, mot avgift på de stora parkeringarna kring spårvagnshållplatsen i Långedrag, eller på föreningen och ta en kort promenad.
 
Spårvagn
Från spårvagnshållplatsen Långedrag är det bara några minuters promenad.
 
 
 
Alla medlemmar välkomna!
 
 
Varma hälsningar,
Paddelkommittén