Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Paddlarmöte & Knytkalas – bilder och fika
Lördag, 10. November 2018, 17:00
Träffar : 1058

Först Paddlarmöte

På paddlarmötet kan du diskutera paddlingen på GKF och allt som hör till den. Passa på och bolla dina idéer och funderingar med andra, ställ frågor, och få reda på mer om vad som är och kan vara på gång.
 

Vi börjar med att bjuda på mackor och kaffe eller te, sedan går vi över till dagordningen:

Dagordning
1. Paddlingsprogrammet
2. Årets paddelvärd utses genom omröstning*
3. Lånekajaker och tillbehör
4. Bokningssystem online
5. Kajakplatser
6. Utbildning
 
Årets paddelvärd utses bland de nominerade genom omröstning på paddlarmötet. Gör din nominering direkt på mötet eller, om du inte kan komma, till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Nomineringen skall bestå av ett namn och en motivering till varför du tycker att personen skall bli utsedd till Årets paddelvärd 2018 (för värdskap sedan förra årets paddlarmöte).

 

Sedan Knytkalas – bilder och fika

Vi kommer att ha dator och projektor i klubbrummet. Alla är välkomna att ta med allt från enstaka sköna, roliga eller nostalgiska bilder till små bildspel, till exempel på en USB-sticka. Rörliga bilder fungerar också.
 
Uppdatering: Vi vet redan nu att vi kan hoppas på att få se bilder från Helgelandskusten, Åland, väskusten, Naeröy- och Aurlandsfjordarna och Styggevatnet med Austdalsglaciären. Kanske lite Kroatien därtill.
 
Titta till exempel igenom senaste årets bilder (eller äldre) och dela med dig av miljöer och minnen med paddlingsanknytning. Teknisk bildkvalitet är oväsentlig – innehållet vinner …fast snygga bilder funkar också :)
 
Vi ber alla ta med lite enkel knytfika. Kaffe och te kommer däremot att finnas.
 
Välkommen!