Kalender

bassängträning inomhus med kajak
Söndag, 18. Mars 2018, 15:30 - 19:00
Träffar : 404
av Paddelkommittén

Söndagarna 4 mars och 18 mars klockan 15.30-19.00 är det dags för årets kajakövningar i Valhallabadet. Vi kommer visa hur man tar sig upp efter kapsejsning, genom kamraträddning och andra räddningstekniker. Instruktörer finns på plats i bassängen för att hjälpa dig att träna. Vill ni öva roll så hjälper instruktörerna till i mån av kunskap och tid, handledning i kamraträddning är dock prioriterad.

Var/när/hur...
15:30 Insläpp genom grindarna på Valhallabadets baksida (mot ån), vi parkerar inne på gården. Lyft av våra rentvättade kajaker, in i hallen, spolning av kajaker.
16:00 Gemensam genomgång av räddningstekniker, sedan övar vi i bassängen. Ytterligare en gemensam genomgång i mitten av passet. Tag gärna med fika, det är energikrävande att öva i bassängen :)
19:00 Alla upp ur bassängerna. Omklädning och kajakerna ut ur hallen.
19:30 Alla bilar utkörda. Grindarna stängs 19.30.

- Deltagare ombesörjer själva att de har tillgång till kajak med utrustning. Våtdräkt är bra om du är frusen.


- Föreningens lånekajaker är bokade, meddela vid anmälan om du är intresserad. Förhoppningsvis kan någon köra föreningens släp så att kajaktransporten kan samordnas. Du hjälper till ute på GKF med att lasta och/eller lossa kajakerna före och/eller efter bassängträningen. Meddela vad som passar dig bäst.
 

- Din kajak måste vara helt ren både utanpå och inuti redan när du lastar den för att åka till Valhalla, det är enbart resdammet som skall spolas av inne i simhallen.

Om du tvättar den på GKF så tänk på att det är lätt att passa på att spola av och ur kajaken med slang när det är plusgrader. Skulle det vara minusgrader kan du bära vatten från den frysskyddade kranen som finns just innanför porten från segelhallen ut mot gården."


- Flytväst är naturligtvis obligatorisk, egen flottör är bra att ha med.

- Var och en deltar, som vanligt, på egen risk.

Anmälan och betalning:
Mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och betala direkt när du fått bekräftelse på att du fått plats (betalningsuppgifter finns i bekräftelsemailet).
I mån av plats kan man vara med på båda tillfällena, ange vilket tillfälle du helst är med på.

Avgifter:
150kr/tillfälle för medlemmar.
250kr/tillfälle för ickemedlemmar (tas med i mån av plats, meddelas två veckor före bassängträningen).
Därutöver subventionerar GKF räddningsträningen.

Välkommen!
GKF, Paddelkommittén