Bli medlem

 

För att få mer information om medlemskap i Göteborgs Kanot Förening och eventuellt bli medlem fyller du i informationen nedan och klickar på "Skicka". I textrutan kan du skriva ett meddelande.

Ett mail går då till vår medlemsregisteransvarige som skickar ut en anmälningsblankett till dig samt information om medlemsavgifter mm.

När blanketten skickats i retur påskriven och kassören även registrerat betald medlemsavgift är du välkommen att delta i introduktionsträff på GKF där du får nyckel och information om vår trevliga förening.

Du kan enkelt se under "senaste nytt" när nästa introträff är. Vanligtvis en gång per månad. Observera att du måste anmäla dig till denna introträff. (se länk nedan) Du blir inte kallad till denna träff utan du anmäler dig till den som passar dig efter att avgiften är betald och blanketten är inskickad. .

 

GKF har inte något nåt kansli eller någon anställd personal utan är en ideell förening baserad på entusiastiska medlemmar som hjälper till. Därför har vi valt att månadsvis stämma av nyinkomna medlemsansökningar och administrera detta. Det kan därför dröja något innan du får blankett.

 

Välkommen!

 

 (ang. datum för nyckelutdelning och introduktionstur för nya medlemmar på föreningen se "Senaste nytt")

 

BliMedlem

Email-adress 
För och efternamn 
Postadress 
Telefonnummer 
Mobilnummer 
Eventuellet meddelande till medlemsansvarig